Publieksprijs wordt Frame Public Award

July 28 2014

Frame Publishers en Dutch Design Awards (DDA) gaan samenwerken. De uitgever van het designmagazine verbindt niet alleen zijn naam aan de jaarlijkse publieksprijs van DDA, maar organiseert ook een lezing rondom de overzichtsexpositie van finalisten tijdens Dutch Design Week. De eerste Frame Public Award wordt uitgereikt op zaterdag 25 oktober 2014.

INHOUDELIJKE SAMENWERKING

Beide partijen willen met de samenwerking het werk van de finalisten beter en meer inhoudelijk onder de aandacht brengen. Robert Thiemann, directeur Frame Publishers: ‘We geven graag onze steun aan de belangrijkste Nederlandse designprijs en zetten ons in om de Frame Public Award uit te bouwen tot een begrip in de hele wereld.’ Dat gebeurt onder andere ‘Ninety Minutes of Frame’, waarbij onder leiding van een moderator dieper op het werk en het vak van de DDA-finalisten wordt ingegaan. Ninety Minutes of Frame is onderdeel van het programma rondom de overzichtsexpositie van DDA, die plaatsvindt van 18 t/m 26 oktober in Eindhoven.

STEMMEN

Online stemmen voor de Frame Public Award kan van 1 tot en met 25 oktober via www.dutchdesignawards.nl/vote. Bezoekers van de overzichtsexpositie tijdens Dutch Design Week kunnen hun stem ook fysiek uitbrengen in gebouw Yard op Strijp-T. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking van de Frame Public Award vinden plaats op zaterdag 25 oktober 2014.