Vrijwilligers gezocht

September 4 2015

Gezocht: vrijwilligers tentoonstelling Dutch Design Awards 2015. Ben jij geïnteresseerd in design en wil je graag onderdeel uitmaken van het drukste designfestival van Noord-Europa? Kom dan werken op de tentoonstelling van Dutch Design Awards. Negen dagen lang ben jij dan het gezicht van de overzichtsexpositie met het beste design van het afgelopen jaar.

OVER DUTCH DESIGN AWARDS

Dutch Design Awards toont en beloont jaarlijks het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. Tijdens Dutch Design Week vormt het een van de hoogtepunten, met een grote tentoonstelling en de Awardshow in de Effenaar. In de tentoonstelling is het werk van alle 31 finalisten in verschillende categorieen te bekijken. Ook kun je hier stemmen op jouw favoriete ontwerp voor de FRAME Public Award. Samen met de tentoonstelling van Het Stimuleringsfonds en de expositie Hands Off, geeft DDA invulling aan de 9e verdieping van de voormalige Philipsoplag het Veemgebouw op Strijp-S (Eindhoven). Het is voor het eerst dat deze unieke locatie voor het publiek te bezoeken is.

WERKZAAMHEDEN

Als vrijwilliger ben je de gastvrouw / man van DDA. Als suppoost of kaartcontroleur beman je de DDA expositie, je helpt bezoekers op weg en/of leidt ze rond en helpt mee bij ad-hoc werkzaamheden. Je bent representatief, hebt basiskennis of interesse in design en je spreekt Nederlands en Engels. Je werkt zelfstandig binnen de kaders van de organisatie, waarvan je goede begeleiding en informatie krijgt. De tentoonstelling duurt negen dagen (17-25 oktober) en is geopend van 11.00-18.00. Als vrijwilliger ben je minimaal 2 van de negen dagen beschikbaar, maar bij voorkeur meer.

VERGOEDING

Wij bieden jou een vrijwilligersvergoeding tussen de € 2,50 (16-22 jaar) en € 4,50(vanaf 23 jaar) per uur. Daarnaast krijg je dagelijks lunch en drinken(bij 8 uur werk) en ontvang je een gratis passé-partout dat je toegang geeft tot het hele Dutch Design Week festival.

AANMELDEN

Wil jij onderdeel worden van het DDA expo team? Meld je dan voor 1 oktober aan via deze site, en vermeld hierbij duidelijk dat je voor DDA wilt werken.

We kijken er naar uit je in oktober te ontmoeten!