Inschrijving Best Client geopend

May 2 2016

2 May
-
21 Jun
2016

De inschrijving voor de Best Client Award is geopend. Opdrachtgevers, projectleiders en ontwerpers die willen meedingen naar de onderscheiding voor goed opdrachtgeverschap kunnen zich aanmelden van 1 mei tot en met 21 juni 2016. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 29 oktober tijdens Dutch Design Week.

Deze prijs erkent de toegevoegde (im)materiƫle waarde van design voor bedrijven, organisaties en instellingen. De Best Client Award wordt jaarlijks toegekend aan een organisatie die een voorbeeld is voor goed, strategisch en succesvol samenwerken met ontwerpers.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury van experts. Die bestaat dit jaar uit Pieter Aarts (Design Management Netwerk), Rita van Hattum (BNO), Roel Stavorinus (Metroel), Adjan Kodde (Mirabeau) en Mark van Iterson (Heineken). De belangrijkste beoordelingscriteria zijn professionaliteit, strategie, consistentie en impact. De Best Client Award werd eerder uitgereikt aan Eindhoven365 (2015), dierenpark Natura Artis Magistra (2014) en bouwbedrijf Heijmans (2013).

Schrijf je nu in!