Dutch Design Jaarboek 2014

October 17 2014

Het Dutch Design Jaarboek 2014 presenteert de genomineerden van de Dutch Design Awards en plaatst deze in een bredere maatschappelijke context.

In samenwerking met Dutch Design Awards geeft nai010 jaarlijks het Dutch Design Jaarboek uit. In het boek komen alle finalisten van DDA aanbod op het gebied van ruimtelijke vormgeving, productvormgeving, communicatie en design research. Een overzicht van belangrijke evenementen en tentoonstellingen geeft bovendien kleur aan het designjaar en inhoud aan het ontwerpdebat. De redactie wordt gevormd door de voorzitters van de commissies, Joost Alferink, Richard van der Laken en Jan Konings, onder leiding van Timo de Rijk.

Titel Dutch Design Jaarboek 2014
Prijs €34,50
Bestellen www.nai010.com/dutchdesign2014

Essays van Ed van Hinte, Alice Rawsthorn, Jan Konings en Siebe Thissen behandelen thema's als de nieuwe ontwerper, vormgeving in het museum en design en geluid. Met ontwerpen van onder anderen Aziz Bekkaoui, DUS architects, Studio Formafantasma, Dave Hakkens, Rogier Klomp, Lernert & Sander, LEMZ, LUST, Minale-Maeda, MOAM, Next Nature Network, Reframing Studio, Boyan Slat, Spark Design, Team CS, Victor & Rolf, Marcel Wanders, Sander Wassink, Marga Weimans .