Best Client Award open voor aanmeldingen

May 4 2017

5 May
-
14 Jun
2017

DUTCH DESIGN AWARD VOOR GOED OPDRACHTGEVERSCHAP


Dutch Design Awards (DDA) heeft de inschrijving geopend voor de Best Client Award, de prijs voor goed opdrachtgeverschap in relatie tot design. Opdrachtgevers, projectleiders en ontwerpers die willen meedingen naar de onderscheiding, kunnen zich t/m 14 juni 2017 aanmelden via de website van DDA. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 28 oktober tijdens Dutch Design Week.

BEST CLIENT AWARD

Met deze prijs erkent DDA de toegevoegde (im)materiële waarde van design voor bedrijfsleven en instellingen. De Best Client Award wordt jaarlijks toegekend aan de organisatie die design op de meest professionele wijze strategisch, duurzaam en innovatief weet in te zetten. Opdrachtgevers, projectleiders en ontwerpers kunnen zich tot 14 juni online inschrijven via https://www.dutchdesignawards.nl/nl/submit/. Na betaling van de eenmalige inschrijfkosten (€ 150,- excl. btw) is de aanmelding officieel en wordt deze in behandeling genomen.

Jurering en criteria

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury van experts. Die bestaat dit jaar uit Pieter Aarts (Design Management Netwerk), Rita van Hattum (BNO), Roel Stavorinus (Metroel), Luuk Ros (Adformatie), Mark van Iterson (Heineken) en Adjan Kodde (Mirabeau). De belangrijkste beoordelingscriteria zijn de mate van professionaliteit, strategie, duurzaamheid en innovatie.

Hall of fame

De Best Client Award werd eerder uitgereikt aan Brabantia (2016), Eindhoven365 (2015), dierenpark Natura Artis Magistra (2014), bouwbedrijf Heijmans (2013). Alle Best Client winnaars en finalisten zijn te bekijken in de Dutch Design Gallery op de website.

Schrijf je nu in