Awards show 2014

September 17 2014
Iris Rijnskamp
Iris Rijnskamp

18
Oct
2014

Jaarlijks vormt de Awards show van de Dutch Design Awards (DDA) het hoogtepunt van Dutch Design Week. Naast de prijsuitreiking is dit een exclusieve avond waar Dutch design gevierd wordt. DDA toont en beloont jaarlijks het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. De internationale jury, dit jaar onder leiding van Atzo Nicolai (CEO DSM Nederland), kiest in categorie├źn als product, fashion en communication het meest toonaangevende ontwerp van het afgelopen jaar.

PROGRAMMA

Dit jaar worden tijdens de awardshow de prestigieuze prijzen uitgereikt door presentator Dagan Cohen. De feestelijke avond vindt plaats in het oude Phillipscomplex 'het Klokgebouw' en wordt geopend door minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Het wordt een dynamisch avondvullend programma met o.a. een tweetal lezingen van Richard van der Laken 'The Designer As Initiator' en Daisy Ginsberg met 'Synthetic Aesthetic' . Daarnaast is door de art directors La Bolleur een verrassend intermezzo bedacht.

Datum Zaterdag 18 oktober 2014 vanaf 20.00
Locatie Klokgebouw (ABN Amro House), 5617 AB, Eindhoven
Tickets www.ddw.nl/dda
Route www.klokgebouw.nl/route

KAARTEN BESTELLEN

Maak deze prestigueuze avond live mee en weet als eerste wie de winnaars worden! Voor de Awards show is een select aantal kaarten verkrijgbaar. Bestel ze hier online.