Awards Show 2017

August 24 2017
Nick Bookelaar
Nick Bookelaar

28
Oct
2017

De prijsuitreiking van Dutch Design Awards vindt plaats in het tweede weekend van Dutch Design Week: op zaterdag 28 oktober. In De Effenaar wordt tijdens een avondvullend programma het beste design van Nederland gevierd.

PROGRAMMA

Tijdens de Awards Show staan alle finalisten centraal en worden de winnaars van 2017 bekendgemaakt. Awards zijn er in de hoofdcategorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Service & Systems en Design Research. Speciale prijzen zijn de Young Designer Award, de Best Client Award en de BNO Piet Zwart Prijs. De ontwerper met de meeste stemmen van het publiek gaat naar huis met de Public Award. De muziek wordt verzorgd door OIJ. De presentatie is in handen van Clarice Gargard. Na afloop van de Awards Show is er de DDA afterparty in het Effenaar Cafe. Kortom: een avondvullend programma waarbij Dutch design wordt gevierd.

TICKETS

Wil je de Awards Show bijwonen, maar behoor je niet tot de finalisten? Een selecte groep kaarten is beschikbaar voor het publiek.

Nick Bookelaar
Nick Bookelaar

BEREIKBAARHEID

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum' / 'station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Daar aangekomen zie je de Effenaar reeds liggen. Let op: voer in je TomTom niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg, dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit. Als je met de trein komt, neem je in het station de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.

OVERNACHTEN

Wilt u tijdens Dutch Design Week of na afloop van de Awards show overnachten in Eindhoven? Onze partner NH Collection Eindhoven Centre heeft voor bezoekers van DDW en DDA een speciaal tarief. Boek nu uw New Openingspromo, speciaal voor de Dutch Design Week!

Daarnaast zijn er ook speciale DDW overnachtingen én DDW arrangementen te boeken.